Epilare Clasica

Epilare Clasica

Epilarea clasica cu ceara de unica folosinta

Epilarea clasica cu ceara ramane de departe cea mai buna, ieftina si eficienta metoda de inlaturare a parului nedorit de pe corp

Unul dintre avantajele epilarii cu ceara il constituie durata lunga intre sesiunile de epilare clasica (intre 3 si 6 saptamani).

Ceara de epilat este creata in general pe baza de rasina si ceara naturala de albine si favorizeaza mult mai putin dezvoltarea parului pe sub piele.

Inainte de epilare se recomanda exfolierea cu un scrub delicat, pentru a inlatura stratul de celule moarte de la suprafata pielii, iar dupa efectuarea procedeului vom aplica prin masaj usor un gel calmant.

Daca ati hotarat ca metoda de epilarea clasica cu ceara este cea potrivita, atunci trebuie luat in considerare ca inainte de a merge la salon firul de par trebuie sa aiba minimum 5 mm pentru zona membrelor si 2 mm pentru zona pubiana. Efectul va ţine circa doua saptamani iar lungimea firului de par nu va depasi 0,5 mm.

Prin epilarea clasica cu ceara se  indeparteaza parul din radacina iar rezultatul este un fir de par mai moale, iar cu cat sedinţele de epilare sunt mai dese cu atat firul de par va creste mai greu.

Unele persoane cu pielea sensibila se pot confrunta cu o usoara inrosire a zonei dupa epilare si eventual cu iritaţii in primele zile. Insa acestea sunt reacţii normale si vor disparea in cateva ore sau cel tarziu in ziua urmatoare. Totusi, pentru a grabi procesul de vindecare a pielii este indicat sa se evite sauna, baile fierbinţi sau saloanele de bronzat si sa se exfolieze zona epilata in mod regulat, pentru a preveni cresterea firelor de par crescute pe sub piele care pot duce la iritaţii si o piele inestetica.

Pentru rezultate impecabile recomandam efectuarea periodica a tratamentelor de exfoliere si hidratare.

Ai grija de pielea ta, detaliile fac diferenta!