CE ESTE MASAJUL Bio-Energo-Terapeutic FOHOW?

 

Terapia FOHOW este o combinație între principiile medicinei chinezești, a Reflexologiei Occidentale și a Tehnologiei Bio-Electricității.

terapia fohowDin perspectiva medicinei tradiționale, meridianele corpului sunt cele care dirijează funcțiile organismului. Imbunatatirea starii de sanatate se poate realiza eficient prin echilibrarea meridianelor corpului.

 

INDICATII TERAPEUTICE :

Insomnie, nevroză, tulburări gastrointestinale, lipsă a apetitului, constipație, hemoroizi, prurit, boli reumatismale, artrită, spondiloză cervicală, dureri de spate și picioare, leziuni, leziuni ale țesuturilor moi, leziuni osoase, amețeli, anemie, hipertensiune arterială, hiperglicemie, diabet, complicații după comoție, boli ischemice, sindrom menopauzal, exces de muncă.

 

Cum funcționează terapia FOHOW :

 

Dispozitivul de Masaj  Bio-Electric FOHOW constituie o metodă de tratament sigură, non-medicamentoasă, pentru persoanele care au dureri.  Este util în tratarea afecțiunilor însoțite de dureri cronice sau severe, se reduce stresul și starea de încordare

Ca urmare a pătrunderii energiei dispozitivului Bio-Electric FOHOW în corp, meridianele acestuia sunt stimulate, provocând activarea fibrelor nervoase periferice. Impulsul ajunge la sistemul nervos central, creierul eliberând endorfine pentru a favoriza efectul analgezic si a atenua durerea.  

Meridianele sunt canale prin care sângele este transportat în toate părțile corpului și prin care circula energia. Astfel se transmit informații, prin intermediul căilor bio-electrice din organism, apărându-ne și protejându-ne de factorii nocivi din exterior. 

 

Printr-o aplicare regulată a terapiei cu dispozitivul Bio-Electric FOHOW, celulele de la nivel molecular sunt rearanjate. Această reorganizare la nivel molecular a celulelor corpului duce la buna funcționare a  organismului nostru.

 

Nu există efecte secundare sau dureri asociate tratamentului cu dispozitivul FOHOW.

terapia fohow


terapia fohow

 

BENEFICII aduse prin Terapia FOHOW :

 • Înlătură blocajele meridianelor, îmbunătățește circulația sângelui și stimulează metabolismul;
 • Activează țesuturile nervoase și musculare, favorizând flexibilitatea mușchilor;
 • Reglează sistemul digestiv, purificând organismul, ceea ce promovează bunăstarea lui fizică;
 • Amplifică efectul antiinflamator și antiseptic;
 • Înlătură orice tip de tensiune și durere cauzate de un sistem nervos slăbit;
 • Stimulează nervii la nivel celular, muscular, tisular, precum și al fasciei musculare, al articulațiilor, mărind fluxul energiei din organism;
 • Reglează pH-ul organismului, activând sistemul imunitar, ceea ce ajută la prevenirea, tratarea și vindecarea bolilor și afecțiunilor;
 • Detoxifică organismul, realizând echilibrul acido-bazic. Atenuează schimbările de dispoziție, îmbunătățind digestia și somnul;
 • Favorizează frumusețea tenului, având efect antiîmbătrânire prin tonifierea pielii, reducerea ridurilor și a liniilor fine și prin îmbunătățirea aspectului tenului.

 

CONTRAINDICATII :

 • stimulator cardiac.
 • stenturi la inimă
 • tromboză (cheaguri de sânge  în vasele de la nivelul brațelor sau picioarelor
 • femei însărcinate.

Dispozitivul  FOHOW (certificat CE) este în conformitate cu specificațiile UE în privința sănătății și a siguranței consumatorului.