Tratament Total Contour Wrap

BENEFICII TOTAL CONTOUR WRAP

  • Tonifiere si Fermitate-Total Contour Wrap revitalizează elastina din organism si compacteaza zonele unde s-a depus grasime, sculptand efectiv corpul.
  • Exfoliere si curatare-In timpul tratamentului intregul organismul este impachetat in argila si bandaje, ceea ce face ca fiecare centimetru de piele sa fie curatat si hidratat, astfel incat sa aratati si sa va simtiti foarte bine.
  • Detoxifiere-Argila Body Clay bogata in minerale ajuta la extragerea toxinelor localizate sub piele, revitalizandu-va dupa fiecare tratament.
  • Compactarea pielii-Total Contour Wrap este o cale eficienta de a reduce pielea lasata cauzata de sarcina sau schimbarile bruste de greutate, cauzate de diete sau chirurgie cosmetica.
  • Rezultate rapide-va puteti baza pe Total Contour Wrap atunci cand nu aveti timp inainte de vacanta de ultim minut sau un eveniment important pentru o dieta cu rezultate rapide.

CE ESTE IMPACHETAREA CU TOTAL CONTOUR WRAP

  • un procedeu natural ce utilizeaza energia mineralelor din namolul maritim de mare adancime.
  • tratament cu efect garantat pentru pierderea de centimetri fiind solutia ideala cand vreti sa aratati perfect.
  • infasarea Total Contour Wrap pentru intregul corp este o modalitate absolut naturala si foarte eficienta de a pierde centimetri in mod vizibil, de a elibera organismul de toxine si de a actiona eficient impotriva celulitei si a vergeturilor, de a purifica si a tonifia pielea. La finele tratamentului, va veti simti intinerita, reincarcata cu energie si va veti bucura de o piele fermecatoare, neteda si catifelata.

CUM FUNCTIONEAZA IMPACHETAREA CU TOTAL CONTOUR WRAP
Secretul garantiei de scadere in cm al lui Total Contour Wrap se afla in formula unica a argilei Body Clay si tehnica speciala de impachetare folosita in timpul tratamentului.

Procedeul exclusiv Total Contour Wrap este rezultatul a 10 ani de cercetari si dezvoltari. In cursul acestora au fost testate si imbunatatite diferite substanţe active si tehnici de infasare corporala.

Corpul intreg este acoperit cu fase inmuiate in solutia Body Clay avand efectul unui pansament urias.

Organismul dumneavostra reactioneaza prin eliminarea toxinelor prin porii pielii. Tesutul conjunctiv moale devine compact, celulele adipoase se alipesc de muschi. Pielea si tesutul conjunctiv isi recapata fermitatea ai elasticitatea.

Este important de retinut ca procedeul este unul „rece”, astfel organismul nu se deshidrateaza, nu apare “efectul de sauna”-centimetrii pierduti nu vor reveni dupa cateva pahare de apa. Pe deasuspra, nu este contraindicat persoanelor cu probleme cardio-vasculare ca in cazul procedeelor cu efect termic.
Contraindicatiile sunt foarte putine, iar pentru a maximiza rezultatele dumneavostra, sunteti incurajata sa beti cat mai multa apa dupa tratamente pentru a continua pierderea in cm si procesele de detoxifiere si curatare.

CUI I SE ADRESEAZA ?
Oricine poate beneficia de pierderea garantata in centimetri oferita de Total Contour Wrap, indiferent de marimea sau forma pe care o are. Total Contour Wrap are efect, indiferent daca vreti sa dati un impuls unui plan de pierdere in greutate sau daca vizati zone incapatanate pe care orele petrecute la sala nu le pot ajusta.

Si pentru ca rezultatele sunt instant, va puteti baza pe Total Contour Wrap atunci cand nu aveti timp inainte de vacanta de ultim minut sau un eveniment important pentru o dieta cu rezultate rapide.

Insa Total Contour Wrap nu este doar pentru cei care doresc o pierdere imediata in centimetri. Argila unica si tehnica speciala de impachetare nu modeleaza doar corpul, ci sunt si o cale eficienta de a ataca aspectul de celulita si vergeturi sau pentru a compacta pielea lasata in urma sarcinii sau a scaderii in greutate.

Este un tratament foarte bun si pentru barbatii care doresc sa atace zonele problema de la stomac si talie.

DURATA:

  • 1 ora 30 min/sedinta
  • sunt recomandate 3-5 sedinte la interval de 7-10 zile