Lifting Nechirurgical

Lipsa de tonifiere? Probleme cu ridurile? Ten deshidratat?

La Biothecare Estetika efectuam tratamente non-invazive pentru toate tipurile de piele pentru tratarea flaciditatii, eliminarea ridurilor de suprafata si diminuarea celor adanci.

Un ten proaspat indiferen de varsta putem obtine cu urmatoarele proceduri de refacere a structurilor de collagen, de reconturare a ovalului fetei:
Rejuvenare IPL
Radiofrecventa
Masca Tensor Biothecare Estetika
Microelectrostimulare faciala

Rezultatele acestor proceduri sunt accentuate daca tratamentul din centru este urmat si de un tratament adecvat la domiciliu linia Tensor:

PLUS TENSOR GEL (50 ml) Gel biologic tensor, contine microparticule cu principii active. Aduce pielii hidratarea necesara si nivelul de strangere ideal. Are un efect tensor imediat si de lunga durata. Favorizeaza restructurarea cutanata. Indicat pentru piele flasca si imbatranita.
INGREDIENTE: acid hyaluronic, protein vegetale, hamamelis vorginiana (hamamelis)
PLUS TENSOR CREAM (50 ml) Crema cu actiune nutritiva de strangere prelungita in timp, cu o capacitate mare de fortificare. Aceasta compenseaza activitatea degenerativa caruia fata, gatul si linia gatului ii sunt subiecte zilnice. Pentru pielea flasca si relaxata, si de asemenea pentru piele uscata si mixta.
INGREDIENTE: proteine vegetale, ulei de jojoba, acid hyaluronic, acid salicilic.

Programeaza o Consultatie Gratuita!

Nume (*)

Prenume (*)

Email (*)

Telefon (*)

Cod Voucher

Alte informatii

Esti:

Alege:

Ai auzit de noi din:

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.