Curatare si hidratare

estetica-faciala-toxina-botulinica-biothecare-estetika

Tratament facial Guinot Hydradermie

HYDRADERMIE este un tratament de infrumusetare exclusiv GUINOT, adaptat fiecarui tip de ten. GUINOT utilizeaza cele mai recente descoperiri in domeniul biologiei cutanate pentru a va propune un tratament bazat pe tehnici avansate de ingrijire a pielii, confortabil si placut.

stetica-faciala-acid-hialuronic-biothecare-estetika

Tratament facial Guinot Aromatic

Natura a creat medicamente care trateaza omenirea de peste 10 000 de ani. Tot din natura a extras si GUINOT Uleiurile sale Esentiale si Concentratele din Plante pentru Tratamentul sau AROMATIC care are rolul de a reda pielii frumusetea sa naturala.

estetica-faciala-peeling-chimic-biothecare-estetika

Tratament facial Guinot Beaute Neuve

Peelingul elimina celulele moarte care impiedica pielea sa respire si dau tenului un aspect tern, tenul dvs. isi regaseste frumusetea la finalul tratamentului Beaute Neuve. Acizii AHA, in concentratia optima, contribuie la recrearea pielii, usor si confortabil.

 

estetica-faciala-lifting-facial-biothecare-estetika

 

Microdermabraziune faciala

Liftingul facial Cu Fire Resorbabile este o procedura inovatoare destinata persoanelor care isi doresc un ten ferm, intinerit si improspatat fara a apela la bisturiu.

 

estetica-faciala-terapia-prp-vampir-biothecare-estetika

 

Peeling enzematic

Terapia PRP este o tehnica care reface structura pielii si reda tineretea ei, utilizand mecanismele proprii ale organismului pentru a se regenera, in functie de scopul de reintinerire.

 

estetica-faciala-revitalizare-aminoacizi-biothecare-estetika

 

Mezoterapie faciala

A.R.T. reprezinta un tratament complet pentru corectarea inestetismelor (riduri, laxitate, cicatrici, etc.) cauzate de deficitul de colagen si elastina la nivelul dermului.

estetica-faciala-toxina-botulinica-biothecare-estetika

Tratament facial Glyco Peeling

Aceasta procedura se foloseste in prezent in cosmetica pentru controlarea excesului de grasime a pielii, pentru acneea simpla, pentru atenuarea semnelor si cicatricelor, pentru a da luminozitate si a infrumuseta fetele atinse de varsta si excesul de expunere la soare.

stetica-faciala-acid-hialuronic-biothecare-estetika

Tratament facial Criocool

Tratamente faciale CrioCool – este un tratament bazat pe dermocrioforeza. Se bazeaza, practic, pe racirea superficiala a zonei tratate folosind temperaturi scazute pentru a reduce temperatura tesuturilor.Rezultatul consta in efectul de termo-reglare a tesuturilor.

estetica-faciala-peeling-chimic-biothecare-estetika

Drenaj limfatic facial

Tratamente faciale Drenaj limfatic – se ralizeaza cu ajutorul aparatului Ultrafit si consta intrun masaj special care stimuleaza eliminarea lichidelor in exces. Apa este drenata prin miscari circulare pe toata suprafata fetei ,pe frunte si pleoape.