Estetica faciala

estetica-faciala-toxina-botulinica-biothecare-estetika

Toxina Botulinica

Injectiile cu toxina botulinica elimina ridurile din jurul ochilor sau din partea superioara a capului, fiind destinat tratarii ridurilor dinamice de expresie, actionand asupra musculaturii superficiale, relaxand-o.

stetica-faciala-acid-hialuronic-biothecare-estetika

Acid hialuronic

Este cea mai folosita substanta de umplere atat pentru stergerea ridurilor cat si pentru remodelajul volumetric al fetei si corpului, el fiind un component fiziologic al tegumentului si structurilor corpului nostru.

estetica-faciala-peeling-chimic-biothecare-estetika

Peeling chimic

Peelingul chimic este o exfoliere controlata a pielii, care prin descuamarea si regenerarea tegumentului din straturile profunde asigura un aspect facial intinerit, cu o textura imbunatatita, o atenuare a imperfectiunilor fetei.

 

estetica-faciala-lifting-facial-biothecare-estetika

 

Lifting facial

Liftingul facial Cu Fire Resorbabile este o procedura inovatoare destinata persoanelor care isi doresc un ten ferm, intinerit si improspatat fara a apela la bisturiu.

 

estetica-faciala-terapia-prp-vampir-biothecare-estetika

 

Terapia PRP Vampir

Terapia PRP este o tehnica care reface structura pielii si reda tineretea ei, utilizand mecanismele proprii ale organismului pentru a se regenera, in functie de scopul de reintinerire.

 

estetica-faciala-revitalizare-aminoacizi-biothecare-estetika

 

Aminoacizi

A.R.T. reprezinta un tratament complet pentru corectarea inestetismelor (riduri, laxitate, cicatrici, etc.) cauzate de deficitul de colagen si elastina la nivelul dermului.