Injectii cu acid hialuronic

stetica-faciala-acid-hialuronic-biothecare-estetika

Acid hialuronic – este cea mai folosita substanta de umplere atat pentru stergerea ridurilor cat si pentru remodelajul volumetric al fetei si corpului, el fiind un component fiziologic al tegumentului si structurilor corpului nostru, fiind tolerat fara reactii de respingere.

 

Acidul hialuronic sufera metabolizarea din partea organismului si dupa un timp dispare din locul in care a fost injectat. Aceasta proprietate asociaza dezavantajul ca umplerile trebuiesc repetate periodic dar si marele avantaj ca daca pacientul nu se poate obisnui cu aspectul sau de dupa umplere aceasta situatie se rezolva de la sine prin metabolizarea fiziologica a acidului hialuronic injectat si disparitia aspectului pe care pacientul nu il agreeaza.

 

Exista numeroase formule de acid hialuronic functie de metodologie de fabricatie, fiecarei formule revenindu-i o anume indicatie teraputica. Dupa injectrea de acid hialuronic pot aparea incidente la locul injectarii traduse prin roseata, edem si uneori mici vanatai, incidente care pot fi tratate cu antiinflamatorii nesteroidiene, creme cu arnica sau vitamna K, punga cu gheata.

 

Pentru prevenirea vanatailor este de dorit ca pacienta sa nu ia aspirina sau anticoagulante cu cateva zile inainte de injectare si sa fie la cateva zile distanta de ciclul menstrual.

 

Injectarea este putin dureroasa si frecvent este suficienta anestezia locala cu creme anestezice si / sau utilizarea pungii cu gheata. Pentru unele indicatii, cum ar fi cum ar fi buzele, este necesara anestezierea prin blocaj troncular nervos.

 

Indicatii frecvente pentru acidul hialuronic:

1. ameliorarea cearcanelor
2. stergerea santului lacrimilor
3. stergerea santurilor nasogeniene
4. stergerea liniilor de marioneta
5. remodelarea formei si volumului buzelor
6. remodelarera formei nasului
7. remodelarea formei barbiei
8. remodelarea volumului obrajilor

Tratamente de estetica faciala:

Acid hialuronic

Toxina botulinica

Peeling chimic

Lifting facial

Terapia PRP Vampir

Aminoacizi