Tratament facial cu aminoacizi

estetica-faciala-revitalizare-aminoacizi-biothecare-estetika

A.R.T. reprezinta acronimul pentru Aminoacids Revitalization Therapy – Terapia de bio-revitalizare pe baza de L-Aminoacizi. Rezultat al numeroaselor cercetari ale Laboratoarelor Professional Dietetics din Milano si folosita cu succes de peste 5 ani de mii de pacienti din Europa, A.R.T. reprezinta un tratament complet pentru corectarea inestetismelor (riduri, laxitate, cicatrici, etc.) cauzate de deficitul de colagen si elastina la nivelul dermului. Bio-revitalizarea reprezinta un demers esential in tratamentul imbatranirii si fotoimbatranirii cutanate. Obiectivul este de a se obtine o regenerare a componentelor de structura ale pielii si tesuturilor, combaterea laxitatii, reducerea ridurilor si restabilirea tonusului cutanat.

 

Compozitia amestecului de substante este urmatoarea:

1. Aminoacizii esentiali precum: Glicina, L-Prolina, L-Lizina, L-Leucina – precursori ai colagenului de tip I, intr-o proportie ideala pentru activarea cailor sintetice ale fibroblastilor
2. Acid hialuronic – pentru imbogatirea substantei fundamentale, ofera hidratare si turgescenta pielii si stimuleaza fibroblastii pentru sintetizarea de noi structuri de colagen.

 

Indicatiile tratamentului cu aminoacizi sunt urmatoarele:

1. Tratamentul pielii imbatranite datorita varstei sau actiunii radiatiilor ultraviolete Anti-aging & photo-aging
2. Preventia imbatranirii pielii si a actiunii razelor ultraviolete ( recomandare inainte si dupa expuneri prelungite la soare)
3. Tratamentul elastozei si vergeturilor
4. Tratament-suport pentru proceduri estetice, precum PRP, lifting cu fire resorbabile
5. Cicatrici post-acneice

Tratamente de estetica faciala:

Acid hialuronic

Toxina botulinica

Peeling chimic

Lifting facial

Terapia PRP Vampir

Aminoacizi