Tratament facial Glyco Peeling

glycopeeling

Aceasta procedura se foloseste in prezent  in cosmetica pentru controlarea excesului de grasime a pielii, pentru acneea simpla, pentru atenuarea semnelor si cicatricelor, pentru a da luminozitate si a infrumuseta fetele atinse de varsta si excesul de expunere la soare.

 

Acest acid contine o molecula foarte mica, ceea ce ii ofera o inalta  putere de penetrare. Aplicarea sa topica ii da capacitatea de a dizolva  legaturile care exista intre celulele moarte ale stratului cornos, accelerand eliminarea  acesteia si stimuland  ciclul de reinnoire celulara.

 

Rezultatul este o piele mai deschisa, luminoasa si rozalie.

Recomandari:

Foarte recomandat pentru eliminarea petelor superficiale, inchiderea porilor, reducerea secretiei de grasime, si reintinerirea aspectului general al pielii. De asemenea, intarzie primele semne ale imbatranirii, da viata tenului tern, obtinand o piele mai intinsa (neteda), suava si stralucitoare.

 

Produsul are un grad inalt de toleranta si efecte secundare minime; tratamentul se poate aplica pe diverse tipuri de piele, cu cat mai deschisa la culoare cu atat mai bine. Produce o usoara descuamare si o usoara inrosire care dispare in cateva ore. Practic viata sociala nu este alterata in niciun fel.

 

Contraindicatii:

Piele foatre inchisa, mulatre, plagi deschise, herpes, cicatrici nevindecate, veruci plane (negi), boli dermatologice, sarcina si alaptare.

Alte tratamente faciale:

Ultrasunete

Fotointinerire IPL

Mezoterapie

Microdermabraziune

Radiofrecventa

Drenaj limfatic